Wat klanten zeggen

Margriet van ZijlCMO, Moovin
Lees verder
Sandra heeft een heldere visie op organisatieontwikkeling. Zij is een scherpe observator en geeft haar waarnemingen op constructieve wijze weer. Ik heb daar goede adviezen aan overgehouden. Sandra laat geen mogelijkheid voorbij gaan om de organisatie te verbeteren ten goede van het geheel. In korte tijd achterhaalt ze de oorzaak van problemen en betrekt zij de juiste personen om tot een oplossing te komen. Ze beweegt zich net zo makkelijk aan de board tafel als in een moeilijk gesprek op de werkvloer.
Simon MoolenaarDirector Knowledge, Education & Innovation
Lees verder
Het is heel prettig om met Sandra samen te werken; zij voelt de organisatie snel aan en vindt de juiste balans tussen ‘onderdeel zijn van het team’ en professionele distantie. Top!
Christian PrickaertsDirector at Fox-IT Crypto
Lees verder
Sandra heeft scherpe analyse vaardigheden en kan gemakkelijk richting geven door middel van feedback. Ze schrikt er niet voor terug om de meest confronterende vragen te stellen, maar zorgt er wel voor dat de antwoorden op een goede manier worden verwerkt. Ze was in staat om onmiddellijk de sfeer te creëren die nodig was om mijn meest innerlijke gevoelens te delen. Ik kan haar van harte aanbevelen.
Hendrik RaadDirecteur Logistiek
Lees verder
Sandra heeft een gerichte en duidelijke aanpak, sterk gefocussed op mijn behoefte. Ze heeft mij snel veel inzichten gegeven waarmee ik in de dagelijkse praktijk meteen resultaat had.
Robert Maas GeesteranusCFO, Joolz
Lees verder
Robert Maas Geesteranus CFO, Joolz Sandra heeft een geweldige persoonlijkheid en is voor mij een waardevolle sparringpartner. Ze brengt humor, enthousiasme, goede energie en geeft eerlijke en directe feedback. Ze is betrokken, heeft een geweldige sensor voor wat er in een groep aan de hand is en schuwt de olifant in de kamer niet.
Jeroen VoorhuisCOO Commonland
Lees verder
Zonder Sandra was het niet mogelijk geweest om te staan waar we zijn op het gebied van mensen, cultuur en organisatieontwikkeling.  Sandra heeft veel ervaring op het kruispunt van mens- en organisatieontwikkeling in de context van strategische verandering. Haar capaciteiten om leiderschapskwesties aan te pakken zijn gebaseerd op feiten, solide theorie en pragmatisch. We vonden het geweldig om met haar samen te werken.
Florence SchmitGeneral Manager Greetz (Moonpig Group)
Lees verder
De afgelopen twee jaar is onze organisatie door meerdere veranderingen gegaan waaronder de overname door de Moonpig Group en een beursgang. Sandra heeft in kaart gebracht wat de impact van deze veranderingen op de organisatie is en waar de kansen en bedreigingen lagen voor het vergroten van de engagement en versterken van de cultuur. Daarnaast heeft ze het managementteam waardevolle inzichten gegeven over hun rol binnen de organisatie en de samenwerking binnen het team. Ik heb Sandra leren kennen als een waardevolle sparringpartner en een scherpe waarnemer met een warme persoonlijkheid. De mens staat voor haar centraal in alles wat ze doet en dat was precies wat onze organisatie nodig had.
Frits VoorhoutCOO Praxis
Lees verder
Naar aanleiding van een 360 graden feedback onderzoek heb ik Sandra ingeschakeld om te helpen de verbeterpunten ten aanzien van de direct reports op te pakken. Hiertoe heeft Sandra een aantal interviews gehouden met mijzelf en mijn direct reports. Hieruit hebben we een aantal gezamenlijke belangen gedestilleerd welke we als groep hebben besproken. Ook de uit de gesprekken naar voren gekomen onduidelijke kaders hebben we kunnen invullen. Sandra ondersteunt mij nog met de voortgang van het groepsproces als sparringspartner waarbij zij haar visie geeft op mijn manier van leiding geven en communiceren op basis van haar brede kennis en ervaring.
Peter van GeijtenbeekCEO, Turien & Co Assuradeuren
Lees verder
Sandra heeft ons management begeleid in het verbeteren van de effectiviteit en heeft bewezen als mens en professional uitstekend in te spelen op de problematiek. Zij is van grote waarde geweest voor onze organisatie en onze mensen.
Sander SchildeCEO
Lees verder
Sandra komt snel tot de kern van problemen. Onze gesprekken waren heel daarom heel verrijkend. Mijn probleemstelling; "hoe ik als leider bepaalde dingen gedaan kan krijgen met meer persoonlijke balans" begonnen we aan te pakken op een schematische manier. In de loop van de gesprekken zijn we meer naar de gevoelsmatige kant gegaan als middel om balans te bereiken. Het waren openhartige, intense gesprekken over mijn aanpak, hoe ik in het leven sta, die prettig waren en meer inzicht verschaften. Ik heb daarnaast mijn doelen bereikt gedurende het traject.
Fons AalderingCEO, Ebo van den Bor
Lees verder
Als Interim manager HR heeft Sandra meer dan uitstekende resultaten bereikt tijdens en na de noodzakelijke reorganisatie. Deskundig- professioneel en plezierig zijn de key words.
Pauline GerdinghEigenaar (IT's Sparqlinc
Lees verder
Op het moment dat ik voor belangrijke keuzes stond heb ik contact gezocht met Sandra. Veel beslissingen nam ik op basis van rationele argumenten. Van Sandra heb ik geleerd hoe ik met een mix van ratio en gevoel de juiste keuze kan maken. Er is geen weg meer terug, dit is een manier van leven geworden. Het leukste aspect van Sandra vind ik dat ze zelf ook heel goed aan kan voelen waar de werkelijke vraag ligt en daarbij een variatie aan werkvormen kan toepassen. Daarnaast is ze erg concreet, energiek en humoristisch en was ik af te toe verbaasd dat ze echt altijd de spijker op de kop kan slaan en nooit om een toepasselijke reactie verlegen zit.

Plan een verkennend strategiegesprek

Wat dit gesprek je oplevert:

  • Inzicht in wat op dit moment het allerbelangrijkste is voor jou en je organisatie om jullie ambities te realiseren.
  • De ontwikkeling die jij en je organisatie door te maken hebben.
  • Een helder beeld van wat een Traject Leiderschap & Verandering inhoud en voor je kan betekenen.
  •  

Of neem contact met me op via Whatsapp, telefoon of e-mail

Sandra Ahlers Consultancy

+ 31 (0)6 22 93 00 66

 mailto@sandraahlers.com