Waarom wil je met mij werken?

Wat ik jou leer heb ik zelf onderzocht, ervaren en begrepen. Geen holle frasen maar een stevige inhoudelijke basis gecombineerd met een natuurlijk vermogen om deze te vertalen naar jouw praktijk. Hiermee laat ik je zien wat er gebeurt. Leer ik je wat je nodig hebt. Laat ik je op een andere manier kijken en geef ik je de helderheid die je nodig hebt.

Training veranderleiderschap

Zakenvrouw van het jaar

Met de ambitie om zakenvrouw van het jaar te worden, begon ik mijn werkende leven meer dan 25 jaar geleden in de commercie en marketing. Na verloop van tijd realiseerde ik me dat mijn aandacht veel meer ging naar de dynamiek tussen mens en organisatie. Ik ontdekte dat ik snel doorhad hoe de hazen liepen in een organisatie en dat ik dit heel helder kon verwoorden. Dit leidde me terug naar de Hogeschool van Amsterdam, waar ik Human Resource Management studeerde. Na een aantal jaren in functies als HR Manager en Hoofd HR gewerkt te hebben zegde ik mijn laatste vaste baan voor een reis door de Zuid-Afrika en een nieuw leven. Na terugkomst werd ik gevraagd voor een interim managementopdracht. Het bleek de start van mijn ondernemerschap.

 

Focus op de mens en gedrag

 

Tijdens mijn interimopdrachten streefde ik ernaar om het gedrag en de drijfveren van mensen en leiders te begrijpen. Mijn onuitputtelijke interesse in mensen zorgde ervoor dat ik een groot scala aan opleidingen ging volgen om ze nog beter te begrijpen zoals cognitieve gedragswetenschap, systemisch werk en ontwikkelingsgericht® coachen. Als gevolg, richtte ik in 2002 Innerchoice op; een bureau voor persoonlijke en leiderschapsontwikkeling. Naast mijn adviesopdrachten, coachte en trainde ik honderden leiders en professionals in het bereiken van hun persoonlijke doelen.

 

Verdieping in de veranderkunde

 

In 2016 besloot ik weer fulltime binnen organisaties te gaan werken. Ik wilde zelf in de praktijk brengen wat ik in mijn eigen coachings- en trainingspraktijk had uitgedragen. Ik greep de kans om als HR Lead  bij te dragen aan de snelle groei van een jonge internationale organisatie in Amsterdam. Hier ontdekte ik dat het vermogen om te veranderen het wezenlijke verschil maakte en dat het leiderschap hiervoor de sleutel in handen heeft. Ik besloot me daarom te verdiepen in veranderkunde. Omdat ik niet van het halve werk houd, volgde ik de Masteropleiding (MA) ‘Leading Innovation & Change’ aan York St. John’s University in Engeland. Hierna begeleidde ik tal van veranderingen bij grote en kleine bedrijven. 

 

Mijn missie

 

Mijn visie op organisatie- en leiderschapsontwikkeling heeft me geleid naar een missie waar ik me iedere dag vol passie en enthousiasme voor inzet:

 

Organisatieleiders in staat stellen om mee te bewegen met de groei van hun organisatie en te leiden vanuit de essentie.

 

Ik ben ervan overtuigd dat leiders in een snel veranderende omgeving het verschil kan maken. Ik help je graag de impact te creëren die nodig is. 

Neem contact met me op via Whatsapp, telefoon of e-mail

Sandra Ahlers Consultancy

+ 31 (0)6 22 93 00 66

 mailto@sandraahlers.com