Meer impact als leider van verandering

Ben je nog steeds alles zelf aan het doen? Stuit je steeds vaker op weerstand? Denk je van alles, maar zeg je het niet? Vraag je jezelf weleens af of je een geschikte leider bent?

Maak het echte verschil voor je organisatie

Leiders die in staat zijn om stevig te blijven staan in een wereld die continu beweegt maken het verschil. Dat vraagt om zowel intellectuele als emotionele vermogens.

 

 

Ik help je bij het ontwikkelen van je persoonlijke strategie als leider. Leidinggeven aan verandering is iets anders dan leidinggeven zoals je gewend was. Je hebt andere capaciteiten nodig. Wat zijn de gevolgen van de beweging waarin jouw onderneming zich bevindt op je organisatie? Hoe neem je de mensen mee in je plannen? Hoe ondersteunt de organisatiecultuur jouw plannen? Hoe kun jij je hierin stevig positioneren? Je aandacht was altijd gericht op wat er moest gebeuren. Hier ben je heel succesvol in geweest. Nu is het tijd om je focus te verleggen naar waarom, hoe en met wie.

Zonder peers is het eenzaam aan de top

Als directeur of executive wordt er van je verwacht dat jij weet wat er te doen staat. Dat je duidelijk richting geeft. Dat je weloverwogen besluiten neemt op basis van de informatie die voor je ligt. Ruimte voor je eigen onzekerheden en twijfels durf je niet te nemen. Je wilt immers niet dat anderen je twijfels overnemen. Toch heb je behoefte aan een klankbord. Een deskundige die je zowel inhoudelijk als persoonlijk kan bijstaan.

 

Gratis change management consult

Leidinggeven in een groeiende en snel veranderende omgeving is leiden vanuit het niet weten. Mee bewegen met steeds sneller gaande ontwikkelingen. Ferme besluiten nemen op basis van onvolledig informatie. In het diepe springen zonder vangnet.


Om dit te kunnen doen moet je een stevig persoonlijk fundament creëren. Dit fundament vormt de enige constante factor in de turbulentie waarin je jouw rol moet vormgeven.


Door onze gesprekken stap je uit de waan van de dag om deze van een afstand te bekijken. Je krijgt ruimte om vrijuit te reflecteren, je zorgen te delen en te brainstormen over alle mogelijke (doem) scenario’s. Je hebt een deskundige vertrouwenspartner die zowel op persoonlijk als zakelijk vlak met je meedenkt. Je bevindt je in een veilige ruimte die zowel persoonlijke als ondernemersgroei mogelijk maakt.

Waar ik het verschil voor jou ga maken

Jouw ambities zijn groot. Je bent niet voor niets succesvol geworden in wat je doet. Je hebt je doelen helder, maar er ontbreken wel een paar puzzelstukjes. 

 

Je hebt iemand nodig met andere kwaliteiten. Een andere invalshoek. Een frisse blik. Iemand die buiten je organisatie staat, maar snel snapt hoe het eraan toe gaat. Die doorziet wat er ontbreekt en hoe het aangevuld kan worden.

 

Iemand die je de juiste vragen stelt en je helpt het juiste antwoord te vinden. Iemand die doorziet wat jij als ambitieuze leider nodig hebt, je durft te confronteren en je helpt om met moeilijke situaties om te gaan. Iemand die je kan vertrouwen en er altijd voor je is, op de achtergrond. 

 

Dat ben ik. Zo maak ik het verschil voor jou.

Change manager

Wie ben jij?

Je bent directeur, ondernemer of executive leider en mist de capaciteiten om je ambities waar te maken. Je wilt doeltreffend met verandering omgaan, mensen moeitelozer meenemen in je plannen, duidelijker communiceren en meer impact creëren vanuit je rol.

 

Wat levert onze samenwerking je op?

  • Je weet wat je organisatie nodig heeft
  • Je neemt als leider een duidelijke positie in
  • Je hebt een heldere strategie voor het omgaan met verandering
  • Mensen weten precies waar ze aan toe zijn
  • Je hebt grip op de ontwikkeling van je organisatie
  • Je maakt je ambities waar
Natuurlijk hoef je dat niet zomaar van me aan te nemen. Plan daarom een strategiegesprek. Een vrijblijvende kennismaking waarbij ik je een aantal treffende vragen stel, je situatie in kaart breng en je direct een aantal waardevolle tips geef. Daarna slaap je er nog een nachtje over. Klinkt als winst, nietwaar?

Plan een strategiegesprek

en ontdek wat ik voor je kan betekenen

Change management consultancy and executive coaching

SA Consultancy

Sandra Ahlers

 

Telefoon + 31 (0)6 22 93 00 66

Email mailto@sandraahlers.com

 

mailto@sandraahlers.com  +31 (0)6 22 93 00 66