Change management consultancy and executive coaching

LEIDERSCHAPSCOACHING

Maak het echte verschil voor je organisatie

Als leider in de top van de sta je vaak onder druk. Door interne en externe ontwikkelingen wordt je gedwongen om steeds opnieuw je positie te bepalen en de juiste besluiten te nemen. Ook is het je taak om de juiste balans te vinden tussen wat goed is voor je organisatie, de mensen en je omgeving. 

 

De bewuste leider begrijpt dat reflectie een must is en soms vraagt om inzichten van buitenaf. Met 25 jaar ervaring in management, advies en strategische rollen help ik je om je leiderschap naar een hoger plan te tillen.

 

Sandra heeft scherpe analytische vaardigheden en kan gemakkelijk richting geven door middel van feedback. Ze schrikt er niet voor terug de meest confronterende vragen te stellen, maar zorgt ervoor dat het antwoord daarop in goede banen wordt geleid.

Christian Prickaerts
DIRECTOR

Over mij als coach

Mijn profiel onderscheidt zich van de meeste coach profielen omdat ik door mijn ervaring in leiderschap, advies en coachende rollen vanuit meerdere invalshoeken naar je situatie kijk.

 

Met mijn jarenlange ervaring als leiderschapscoach en trainer breng ik gedragspatronen, drijfveren en potentie vlijmscherp in kaart. Daarbij zorgt mijn expertise op het gebied van organisatie- en veranderkunde voor een holistisch beeld waarin alle facetten die van invloed zijn op je rol als leider helder worden. Mijn systemische bril zorgt voor de duiding van de diepere drijfveer van het geheel waarmee ook de bestaande dynamiek in je organisatie bloot komt te liggen. Dit alles geeft je een schat aan inzichten om concreet mee aan de slag te gaan.

 

Mijn unieke eigenschap is dat ik me 100% kan afstemmen op jouw behoeften en ontwikkeling, mijn vinger op de zere plek leg en je in glasheldere taal kan vertellen hoe je deze omzet naar meer impact.

Change management consultancy and executive coaching

Het mooiste aspect aan Sandra vind ik dat ze heel goed aanvoelt waar de werkelijke vraag ligt en een grote variatie aan werkvormen kan toepassen. Daarnaast is ze erg concreet, energiek en humoristisch en was ik af toe verbaasd dat ze echt altijd de spijker op de kop kan slaan en nooit om een toepasselijke reactie verlegen zit!

Pauline Gerdingh
ondernemer

De sessies

Tijdens onze gesprekken bespreken we je situatie en je vraagstukken. Je leert hoe je de dynamiek in je organisatie en rondom je leiderschapsrol kunt duiden, Hierdoor krijg je meer grip en weet je hoe je hier goed op in kunt spelen. Bovenal laat ik je zien wat er nog meer voor nodig is om de impact te creëeren die je wilt.

 

Met deze inzichten creëer je je eigen fundament voor stevig leiderschap. Zo maak je het echte verschil en de impact die jouw organisatie nodig hebt.

 

 

Afhankelijk van je behoeften en vraag zoomen we ook in op;

  • de dynamiek van verandering binnen je organisatie
  • hoe je mensen in verandering positief kunt beïnvloeden.
  • hoe je jouw aandacht optimaal kunt verdelen tussen de belangen van de organisatie en de mensen

Mijn trajecten zijn altijd maatwerk met de juiste selectie van werkmethoden die passen bij jouw vraag, persoonlijkheid en ambities.

Sandra heeft een geweldige persoonlijkheid en was voor mij een waardevolle sparringpartner in mijn rol als CFO. Ze brengt humor, enthousiasme, goede energie en geeft eerlijke en directe feedback.
Robert Maas Geesteranus
CFO
Change management consultancy and executive coaching

Wie ben jij?

Je bent ondernemer, directeur of senior manager. Hoewel je prima weet waar je wel en niet goed in bent wil je hier bewuster mee omgaan en je voordeel mee kunt doen. 

 

Daarnaast wil je slagvaardiger met verandering omgaan, moeitelozer mensen motiveren en meenemen in je plannen, sterker communiceren, meer grip op de cultuur krijgen en overall, meer impact creëren vanuit je rol. 

Laten we kennismaken

Change management consultancy and executive coaching

Boek een 30 min consult zodat we jouw vraagstuk kunnen bespreken. Hierbij geef ik je direct mijn observaties terug en adviseer ik je over vervolgstappen passend bij jouw situatie.

Change management consultancy and executive coaching
mailto@sandraahlers.com  +31 (0)6 22 93 00 66